Outfiti iz spotova Aleksandre Prijović - Kako i gdje se obući slično, a dosta povoljnije?

Napunjena arena u Zagrebu je nešto čime se rijetki glazbenici mogu pohvaliti, a rasprodana 4, uskoro i 5 koncerata je nešto što ulazi u povijest! Iako se to čini nemoguće, srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović je svima dokazala drugačije – a njezin uspjeh je zapanjio cijelu Hrvatsku!

Dakako, zna se - gdje je dobar glas tu je i dobar stas tako da, gdje su dobre pjesme, tu su dobri spotovi i još bolji outfiti. Ako već ne možeš pjevati kao ona, uz naše savjete ćeš se moći obući kao ona, dobro i veoma slično, a opet veoma, veoma povoljnije. I zato, dok se spremaš za koncert u Areni, pusti Priju na replay, a nas pusti da budemo tvoji modni i novčani savjetnici.

Foto: YouTube

PSIHO

Psiho je jedna od Aleksandrinih najpopularnijih pjesama, a zbog dijela spota u kojem je pjevačica u govornici se poželiš vratiti nekoliko desetljeća unatrag, baciti svoj pametni telefon u kantu i ubaciti novčić kako bi nekoga nazvao preko govornice. A dok to radiš, želiš i izgledati sjajno kao ona i nabaviti isti outfit.

Uske, kožne hlače i kožna jaknica sa zakovicama joj sjajno pristaju, a tu je i klasična bijela majica koja razbija crnu kombinaciju.

Uz naše Sinsay popuste i ti vrlo lako možeš složiti ovakav outfit. Povoljno pronađi klasičnu kožnu jaknu koja ide uz sve, spoji je s kožnim hlačama i ne zaboravi običnu bijelu majicu. Voila – tako lako, tako povoljno, a tako privlačno!

DAM DAM DAM

Svi Aleksandrini obožavatelji znaju napamet svaku riječ ove pjesme i ne prestaju je pjevušiti. Nema sumnje da joj je ovo bezvremenski hit, a outfiti koje nosi u samom spotu ne smiju proći neopaženo!

Definitivno ćemo izdvojiti outfit koji nosi na zadnjem sjedalu automobila i koji odlično pristaje njezinoj figuri.

Foto: YouTube

Uski crni korzet se savršeno stapa s crnim kratkim hlačama i dugačkim crnim čizmama koje otkrivaju djelić njene kože. Zelena košulja koju je ogrnula je poput šlaga na torti. Koristeći Factcool sniženja, imat ćeš pristup širokom izboru odjevnih komada od kojih možeš složiti baš ovakav outfit. Bezbroj različitih vrsta korzeta i kratkih hlača, a o košuljama da ni ne pričamo! Naravno, tu su i čizme – preko koljena, do koljena, različitih varijanti. Sve je to udaljeno od tebe, pa, samo jedan klik.

SVE PO STAROM

Pripremi maramice, jer ova pjesma zaista budi dosta emocije. Prija je dokaz da nešto tako jednostavno, može biti tako efektno. Aleksandra je većinu ovog spota obučena u sasvim običnu kombinaciju, koja priliči pjesmi i atmosferi, no ona učini da je to sve samo ne obično.

Foto: YouTube

Obična crna majica na bretele i kratke hlače od trapera su glavni komadi ovog outfita. U online trgovini Cropp možeš pronaći veliki izbor veoma sličnih komada.

Od bezbroj traper kratkih hlača, različitih uzoraka i modela, do klasičnih i zanimljivijih majica na bretele. Otvori vrata popustima koji kucaju, pusti ih u svoj dom, pa onda zajedno 'odvrnite' Prijine hitove do daske!

ZVER

Ako voliš Aleksandru – onda voliš i ovu pjesmu zbog koje ćeš nakon koncerta u Areni trebati piti puno čaja kako bi ti se glasnice oporavile. Bez sumnje, Aleksandra i u ovom spotu izgleda fenomenalno.

Foto: YouTube

Pažnju zaista privlači bijela haljina, bez rukava, sa zadnjim krajem dužim, dok prednji dio haljine više otkriva njene noge.

Možda nismo krojači ni mađioničari, pa ti ne možemo sašiti identičnu haljinu, ali ne brini – Zaful kuponi su kao magični štapić!

Za trenutak ti ispune želju i odvedu te do širokog asortimana haljina, po najboljim cijenama. Možeš pronaći vrlo slične bijele haljine, a opet iskombinirati nešto što je baš po tvojoj mjeri.

PLACEBO

O jesu li ovo pravi popusti ili je placebo? Pravi su, ništa se ne brini, a ljubav o kojoj Prija pjeva u ovoj pjesmi - e to već ne znamo.

Foto: YouTube

U ovom spotu, jedan od outfita se sastoji od duže crne suknje i kratke bluzice dugih rukava, koja otkriva njezin stomak.

Ova dvodijelna kombinacija se može nositi za razne prilike, a ti je možeš imati zahvaljujući našim House sniženjima. Na njihovoj stranici možeš pronaći dugačke crne suknje, kako uže tako i šire, a također i različite tipove sličnih bluzica.

DEVET ŽIVOTA

Dobro, povlačimo riječ. Osim što se zna obući 'obično', Prija zna i odabrati svjetski odjevni komad stvoren za nošenje na crvenom tepihu.

Foto: YouTube

Haljina koju nosi u ovom spotu je božanstvena. Uz pomoć naših AliExpress popusta, možeš pronaći nešto veoma slično, a po veoma pristupačnoj cijeni, Pretraži crne, princezaste haljine i dočekat će te veliki izbor. Tako da, ako ti nekad zatreba outfit za Hollywood ili se jednostavno poželiš osjećati kao svjetska zvijezda, imat ćeš asa u rukavu!

Nadamo se da smo ti pomogli i da ćeš uz naše savjete i kupone zasjati na Aleksandrinom koncertu u Zagrebu. Pazi hod, klizav pod dok samouvjereno koračaš, nemoj poslije kazati da te nismo upozorili mi i Prija!

Uživaj u novim povoljnim outfitima, a mi čekamo nove hitove i nove outfite koje možemo rekreirati uz naše uvijek sjajne kupone!

Petra Križanac - Mega Kuponi

Rođena sam kao zaljubljenik u riječi i priče, a moj put me doveo do titule magistrice novinarstva. Tijekom godina, strast prema čitanju i pisanju postala je moj životni vodič. Svaka stranica knjige i svaki novinski članak su za mene avantura u svijetu ideja i informacija.

Pisanje je moj način izražavanja, način na koji prenosim svoje misli i osjećaje svijetu. Uživam kad istražujem nove teme, a volim vjerovati da svojim riječima inspiriram i informiram druge.

No, moja strast ne završava samo na papiru. Putovanja su mi druga velika ljubav. Volim istraživati različite kulture, okuse i prirodne ljepote svijeta, te na taj način širiti svoje horizonte. Putovanje kroz život je nevjerojatno putovanje i s nestrpljenjem iščekujem gdje će me sljedeći koraci odvesti.