Poslovna suradnja

Dobrodošli na našu stranicu za partnere na kojoj možete saznati sve o oglašavanju na našem portalu i prednostima suradnje

Do you want to read this page in English? Click ⁨here!

Online kuponi i oglašavanje

Jeste li znali da oko 66% online kupaca čeka sniženja da bi krenuli u kupovinu, a da njih čak 91% povremeno prvo potraži online kupone prije izbora proizvoda i plaćanja? U vrijeme kada većina kupaca štedljivije pristupa shoppingu, online kuponi mogu značajno pomoći u izgradnji vidljivosti Vašeg brenda i potaknuti kupce da svoju sljedeću kupovinu obave upravo u Vašem webshopu! Surađujući s nama, Vaši kuponi i ponude pojavit će se na ekranima kupaca upravo u trenutku kada razmatraju kupnju, a možda ih baš kod za popust potakne da željeni proizvod kupe kod Vas, a ne u konkurentskoj trgovini.
MegaKuponi benefits
MegaKuponi benefits

Affiliate suradnja

Naš portal je član svih regionalnih i svjetskih affiliate mreža, a ako još nismo uključeni u Vaš affiliate program, javite nam se i rado ćemo uspostaviti suradnju i unaprijediti vidljivost Vaše ponude!

PPC oglašavanje

Plaćajte samo za rezultat – odnosno za klik do Vaše online trgovine! Bez skrivenih troškova ili neizvjesnosti, ovaj model oglašavanja savršen je za manje ili srednje velike brendove koji žele proširiti svoje aktivnosti oglašavanja i pridobiti nove kupce. Plasiranjem kupona u specijalizirane kategorije proizvoda pobrinut ćemo se da na Vaše kupone klikne samo Vaša ciljana publika.

Kontaktirajte nas

Ostanite korak ispred konkurencije, i još danas rezervirajte svoj paket oglašavanja na MegaKuponi portalu. Naš tim rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja i predložiti fleksibilne mogućnosti oglašavanja ovisno o Vašim željama, budžetu i široj marketinškoj strategiji.

FAQ