Što je Temu prilagodba cijene i kako ju iskoristiti?

Temu je već jeftin, a znaš li da ponekad možeš sniziti cijenu naručenih proizvoda čak i kad ti je paket već poslan?

Znamo da to zvuči predobro da bi bilo istinito, ali stvarno je moguće. Hajmo vidjeti o čemu se točno radi. Prilagodba cijene je mehanizam putem kojeg kupci mogu zatražiti povrat dijela novca ako su proizvodi nakon kupnje pojeftinili. Na primjer, ako danas kupiš jedan proizvod koji u Temu aplikaciji trenutno košta 5€, a za tjedan dana vidiš da taj isti proizvod sada košta 3.5€, imaš pravo zatražiti prilagodbu cijene. U tom slučaju, na račun ćeš dobiti natrag 1.5€, odnosno razliku između prvotne cijene i nove.

Temu potpuno podržava ovu funkciju jer im je cilj pokazati kupcima da su cijene stabilne i učiniti da se nitko ne osjeća prevarenim ako proizvod nakon kupnje i plaćanja odjednom postane jeftiniji. Ispod smo preveli što točno kaže Temu u trenutku pisanja ovog teksta o opciji prilagodbe cijene:

“Predmeti kupljeni putem Temu-a mogu se kvalificirati za prilagodbu cijene ako njihova naznačena cijena padne unutar 30 dana u istoj zemlji. Razlika u cijeni bit će vraćena u izvornoj valuti kupnje, a zahtjev za prilagodbu neće utjecati na pošiljku vaših artikala. Zahtjev za povrat sredstava možete podnijeti putem gumba 'Prilagodba cijene' u odjeljku 'Vaše narudžbe'. Međutim, artikli na rasprodaji ili promociji mogu biti izuzeti, a troškovi dostave isključeni su iz proračuna prilagodbe. Temu također zadržava pravo promijeniti uvjete politike ili odbiti prilagodbu cijene u bilo kojem trenutku.”

Kako zatražiti prilagodbu cijene mojih artikala?

Proces zahtjeva za prilagodbu cijene na Temu aplikaciji ili web stranici je jednostavan. Samo trebaš pratiti sljedeće korake:

  • Klikni na dio ‘Vaše narudžbe’ na Temu stranici ili aplikaciji,
  • Odaberi narudžbu u kojoj su proizvodi čija se cijena promijenila i klikni na gumb 'Prilagodba cijene',
  • Temu će ti prikazati potvrdu da je tvoj zahtjev u obradi i uskoro će ti vratiti razliku direktno na račun u obliku Temu kredita ili kao novac na tvoju karticu. Ponekad je također moguće izabrati na koji način želiš primiti novac natrag.
Fotografija preuzeta iz Temu aplikacije

A ovako to izgleda nakon što prilagodbu cijene zatražiš više puta i novac ti bude vraćen na račun.

Fotografija preuzeta iz Temu aplikacije

I to je to! Da, proces je brz i lagan, a na ovaj način možeš uštedjeti još više, pogotovo ako često kupuješ preko Temu-a. Ako kombiniraš ovu metodu i svaki put koristiš Temu kod za popust, ne moraš se brinuti da ćeš platiti previše!

Bonus - kako iskoristiti Temu kod za popust?

Temu daje najviše popusta za nove korisnike, koji nakon otvaranja novog računa odmah mogu dobiti 30% popusta na narudžbu. Ali, ako nisi novi korisnik, ne trebaš se bojati. Postoje trikovi putem koji možeš osigurati da svaki put iskoristiš kupon za 30%. Pitaš se kako? Pročitaj u našem tekstu o trikovima za korištenje Temu kupona.

Ana Krce - Mega Kuponi
Kao Mega Kuponi urednica, svakodnveno pretražujem akcijske ponude i promo kodove hrvatskih online trgovina kako bih našim posjetiteljima pomogla uštedjeti pri online kupovini!