Osvježi svoju kolekciju: Top 10 ženskih tenisica i kuponi za popust

Postoji li osoba koja ne voli dobre tenisice? Koliko ja znam, ne. Bez obzira tražiš li savršen par za svakodnevne aktivnosti, sportske izazove ili želiš dodati dozu stila svom outfitu, pravi par tenisica može učiniti čuda.

Ako si u potrazi za Adidas modelom kojeg ćeš moći nositi na svakodnevne kombinacije ili pak za Tommy Hilfiger tenisicama za one posebne prigode, tu sam da ti olakšam život. Predstavit ću ti svojih deset apsolutnih favorita za koje obećavam da neće proći nezamijećeno i koje ćeš moći kombinirati uz razne outfite! A ako već sad razmišljaš o svom budžetu – budi bez brige, uz moje savjete ćeš pronaći ono što tražiš, a pritom ćeš i uštedjeti! Pa tko bi uopće mogao preskočiti takvu ponudu?

Ecipele – udobnost i povoljnost

Ecipele.hr je online trgovina koja je savršen spoj povoljnosti, udobnosti i stila! Osim što nude nešto za svačiji ukus, ova trgovina često ima i besplatne dostave, kao i odlične popuste koje zaista ne smiješ propustiti!

Foto: pexels.com

Prve tenisice na mom popisu su Vans old skool u crnoj boji. Ovo su tenisice koje iznova kupujem još od srednje škole i nikada mi nisu dosadile. Idu uz svaku kombinaciju, udobne su i savršen izbor za svaki dan. Neki će proizvodi zauvijek biti klasik, a uvjerena sam da Vansice spadaju u tu kategoriju. One su moj vjerni suputnik već dugi niz godina i sa sigurnošću mogu kazati – ovu kupnju nećeš požaliti. Ako ti treba i dodatni poticaj – ovaj model je upravo na sniženju! Zaista ne znam što još čekaš.

Još jedan izbor za svakodnevne tenisice s kojima nikako nećeš pogriješiti su definitivno Adidas VL Court. Ove tenisice su savršen spoj udobnosti i stila, a oduševit će te i njihova kvaliteta! Meni se kod ovog modela najviše sviđa prekrasna plava boja koja ima sposobnost da 'podigne' svaku kombinaciju, a opet je dovoljno nježna da ne 'upada u oči'. Ove su tenisice također trenutno na sniženju pa ugrabi priliku i obogati svoju kolekciju obuće!

Modivo – dizajnerska obuća po najpovoljnijim cijenama

Modivo je online trgovina koja ti nudi ogroman izbor obuće, a kad odlučiš koji model želiš – nećeš trebati puno čekati jer dostava dolazi vrlo brzo! Ako shvatiš da si slučajno naručila krivi broj ili ipak poželiš drugačiji model, ova trgovina nudi i opciju besplatnog povrata u roku od 100 dana, tako da kod naručivanja nema apsolutno nikakvog rizika.

Ako tražiš dizajnerske tenisice koje su savršen spoj luksuza i stila, onda obavezno razmisli o Karl Lagerfeld tenisicama koje su prava poslastica za oči, a svaki outfit podignu na višu razinu! Ovaj model dolazi s privjeskom koji tenisicama daje moderan izgled, a možeš i birati između nekoliko boja. Ako naručiš ove tenisice, budi spremna na lavinu komplimenata koje ćeš primati svaki put kad ih odlučiš prošetati!

Moram spomenuti i tenisice koje su mamac za komplimente, a to su ove Tommy Hilfiger. Kupiš li ovaj model, dobit ćeš kombinaciju elegancije i kvalitete, a njihova udobnost će ti omogućiti da ih nosiš u svakakvim situacijama, od svakodnevnih šetnji do posebnih prigoda kada se želiš srediti – ove tenisice će uvijek biti pravi pogodak!

Answear – klasici s kojima ne možeš pogriješiti

Jedna od online trgovina koje ja redovno posjećujem je Answear, a ako njih izabereš za kupnju novih tenisica – nećeš pogriješiti!

Model koji se meni posebno sviđa su ove kožne Calvin Klein tenisice koje možeš kombinirati uz bilo koji outfit. Osim što su jako udobne, ove tenisice su i izrazito kvalitetne pa se definitivno isplati uložiti u njih, obećavam ti da nećeš požaliti!

Foto: pexels.com

Converse crne tenisice su model s kojim je nemoguće pogriješiti. Ovaj apsolutni klasik smo svi imali u svojoj kolekciji barem jednom u životu, a sada su opet u trendu. Ako nisi fan crne boje, ovaj model se nudi u raznim bojama, pa ne postoji mogućnost da ne pronađeš model koji tebi odgovara!

Footshop – trendi sportske tenisice koje možeš nositi svaki dan

Ako već nisi posjetila Footshop kako bi napunila svoju košaricu, zaista ne znam što čekaš! Ova trgovina nudi širok izbor odličnih tenisica, a jedan od mojih favorita su Adidas Samba tenisice koje su apsolutni hit među mladima! Ove tenisice su s razlogom 'zaludile' cure diljem svijeta, a ovaj model spaja rozu i bijelu boju što je meni jedna od najdražih kombinacija boja. No, ako ti ipak preferiraš druge boje, budi bez brige – sambice se nude u raznim varijantama, a svaka od njih je genijalna!

Puma Cali tenisice su također sjajan izbor iz Footshop ponude. Ove tenisice su odličan izbor koji će se odlično uklopiti uz svaku kombinaciju! Ovaj model je trenutno na odličnom sniženju, pa ne vidim razlog zašto ne bi ugrabila ovu super priliku!

Shooos – ponuda najekskluzivnijih i jedinstvenih proizvoda različitih brandova

Kad si u potrazi za tenisicama, ne smiješ preskočiti ni online trgovinu Shooos, a u njihovoj ponudi možeš pronaći efektne New Balance tenisice koje su poznate po svojoj udobnosti i kvaliteti. Ove tenisice izgledaju sjajno na svakome, a zelena boja će dati dašak osvježenja svakoj kombinaciji!

Ako već nisi sebi priuštila barem jedan par Veja tenisica, sada je vrijeme da to promijeniš! Ovaj model nudi spoj nježnih boja koje će na suptilan način zaokružiti tvoj outfit. Veje možeš pronaći u raznim bojama, a ne postoji model koji neće oduševiti svakoga tko ih vidi na tebi. Vjeruj mi – u ove se tenise isplati uložiti!

Ne zaboravi potražiti popuste

Pri odabiru savršenih tenisica, uvijek je dobro potražiti popuste kako bi uštedjela nešto novca. Na našoj stranici možeš pronaći različite kupone za ove trgovine koje će ti omogućiti povoljniju kupovinu. Tko kaže da moraš birati između kvalitetnih tenisica i ostajanja u budžetu? Ako pratiš moje savjete – možeš dobiti 'i ovce i novce' i pritom odlično izgledati!

Petra Križanac - Mega Kuponi

Rođena sam kao zaljubljenik u riječi i priče, a moj put me doveo do titule magistrice novinarstva. Tijekom godina, strast prema čitanju i pisanju postala je moj životni vodič. Svaka stranica knjige i svaki novinski članak su za mene avantura u svijetu ideja i informacija.

Pisanje je moj način izražavanja, način na koji prenosim svoje misli i osjećaje svijetu. Uživam kad istražujem nove teme, a volim vjerovati da svojim riječima inspiriram i informiram druge.

No, moja strast ne završava samo na papiru. Putovanja su mi druga velika ljubav. Volim istraživati različite kulture, okuse i prirodne ljepote svijeta, te na taj način širiti svoje horizonte. Putovanje kroz život je nevjerojatno putovanje i s nestrpljenjem iščekujem gdje će me sljedeći koraci odvesti.