Uredničke smjernice

Tko smo mi?

Znamo da postoji mnoštvo web stranica koje pružaju savjete o kupovini, ali koliko njih redovito objavljuje aktualan sadržaj koji ti može pomoći u štednji novca i vremena, ili te inspirirati da isprobaš nešto novo? Na Mega Kuponi portalu, naša misija je osnažiti potrošače pružanjem najboljih online kupona i popusta, kao i vodiča za najisplativiju online kupovinu. Trudimo se učiniti tvoje iskustvo kupovine pametnijim i pristupačnijim, pomažući ti da još bolje iskoristiš svoj teško zarađeni novac. Tvoje zadovoljstvo je naš uspjeh, i posvećeni smo pružanju povjerenja, transparentnosti i neusporedivih ušteda svakim klikom.

Zašto nam možeš vjerovati

Preporuke proizvoda s našeg portala su čisto uredničke, odnosno nikada ne dopuštamo nikome da diktira stvaranje sadržaja za naš blog. Umjesto toga, sami obavljamo teži dio posla tako da se oslanjamo na naše stručnjake kako bismo ti pomogli donijeti pametnije odluke o kupovini – jer znamo da donošenje krive odluke nije samo gubljenje novca, već i gubljenje tvog vremena. Naš tim blog autora stvara i pregledava svaki članak na našem portalu. U nastavku ovih smjernica objasnit ćemo principe originalnosti, stručnosti i ostalog čega se naš tim drži pri stvaranju sadržaja.

Stručnost

Naši urednici su stručnjaci u svojim područjima, s godinama znanja stečenog iz radnog iskustva, ali i osobnog (shopping) iskustva. Svoju strast prema tehnologiji, e-trgovini i stvaranju sadržaja pretočili smo u portal za pružanje najboljeg mogućeg iskustva online kupovine – naposljetku, i sami koristimo kupone i kupujemo na akcijama.

Integritet autora

Članci koji zahtijevaju stručnost u određenom području napisani su od strane autora s relevantnim kvalifikacijama ili iskustvom. Svi naši blog autori pružaju svoje puno ime, fotografiju i biografiju, ističući svoju stručnost u temi kojom se bave.

Politika originalnosti

Naš cilj je pružiti originalan i koristan sadržaj. Očekujemo da se svi autori na blogu pridržavaju svih primjenjivih zakona, standarda i da stvaraju originalan sadržaj iz svojeg područja stručnosti i/ili na temelju vlastitog iskustva.

Umjetna inteligencija (AI)

Težimo pružanju najviše kvalitete sadržaja kojeg kreiraju ljudi – za ljude. Protivno je našim smjernicama objavljivati automatski generiran sadržaj napravljen putem AI alata ili sličnih softvera. S ponosom možemo reći da je naš sadržaj 100% originalan i kreiran od strane naših autora.

Provjera valjanosti

Naši autori potvrđuju da su sve informacije o kuponima i rasprodajama, kao i sadržaj na blogu, točni u trenutku objavljivanja. Blog članci redovito se pregledavaju i nakon njihove objave te ažuriraju ako je potrebno.

Integritet uredničkog procesa

Posvećeni smo kvaliteti i pouzdanosti našeg sadržaja i uredničkog procesa. Naši blog autori temeljito pregledavaju sav sadržaj kontinuirano kako bi osigurali da je ažuriran, točan i da stavlja potrebe naših čitatelja na prvo mjesto. Svaki članak sadrži ime, biografiju i poveznicu za više informacija o svakom autoru koji je sudjelovao u njegovom pisanju.

Točnost i ispravci

Naš tim redovito provjerava ranije objavljene članke kako bi se osiguralo kontinuirano objavljivanje točnih, potpunih, relevantnih i ažuriranih informacija. Nakon postupka ažuriranja članka, dopuna se datira kako bi se čitateljima naznačilo da su informacije potpune i točne. U svakom trenutku, čitatelji mogu jasno vidjeti datum objavljivanja i (ako postoji) datum ažuriranja svakog blog članka na našem Portalu. Također smo posvećeni obavještavanju čitatelja kada se pojavi greška, kao i njenom ispravljanju. Kada otkrijemo značajnu pogrešku u činjenicama, ispravit ćemo članak što je brže moguće i priložiti bilješku o ispravku. Svi ispravci će biti jasno označeni, datirani i sadržavati informacije o tome što je ispravljeno. Podupiremo sudjelovanje naših čitatelja u našoj kontinuiranoj predanosti točnosti i provjeri činjenica. Ako vjerujete da smo objavili činjeničnu pogrešku u bilo kojem sadržaju, slobodno nas obavijestite i poduzet ćemo odgovarajuće korektivne mjere. Prijavu moguće pogreške možete poslati e-poštom na sadrzaj[@]megakuponi.hr s naslovom "Greška".

Sponzorirani sadržaj

Održavamo strogu razdjelnicu između oglašavanja i uredničkog sadržaja. U skladu s našom misijom pružanja korisnih informacija koje pomažu ljudima da se inspiriraju i pametnije kupuju, posvećeni smo objavljivanju sveobuhvatnih recenzija i vodiča za kupovinu. Naši blog članci temelje se na istraživanju te naši autori ne uključuju proizvode koje sami ne bi koristili ili za koje ne smatraju da bi čitateljima bili korisni. Kada čitatelji posjete partnerske poveznice unutar našeg sadržaja, možemo primiti proviziju od kupnje, ali nikada ne primamo nikakvu naknadu za sadržaj naših preporuka. Autorima Portala zabranjeno je davanje preferencijalnog tretmana bilo kome (poduzeću, partneru, web stranici) na temelju njihove veze s osobom ili tvrtkom koja autorizira ili posjeduje taj resurs. Svi autori i urednici odgovorni su za otkrivanje potencijalnih sukoba interesa koji bi mogli ugroziti njihovu sposobnost pružanja fer i nepristranih informacija.

Recenzije proizvoda

U nastojanju da pomognemo čitateljima da donesu najbolje odluke o kupnji, istražujemo širok raspon proizvoda kako bismo stvorili preporuke od autora sa stručnosti u svakoj kategoriji proizvoda koju pokrivamo. Ocjenjujemo proizvode i usluge na temelju njihove kvalitete, učinkovitosti i jednostavnosti upotrebe. Primamo proviziju za neke, ali ne za sve proizvode koje preporučujemo ako odlučite kliknuti na web mjesto trgovca i obaviti kupnju. Za više informacija o načinima na koje zarađujemo novac, pogledajte našu Politiku transparentnosti.

Kontaktiraj nas

Ako imaš pitanja, komentare ili mišljenja koja želite podijeliti s našim timom, slobodno nas kontaktiraj putem emaila na sadrzaj[@]megakuponi.hr.