Više o nama

Tko smo mi?

Mega Kuponi je hrvatska web platforma za kupone i popuste. Naša misija je jednostavna - pomažemo ti uštediti vrijeme i novac pri online kupovini. Udružili smo se s lokalnim i globalnim markama u više od 25 kategorija proizvoda kako bismo ti u bilo kojem trenutku predstavili najbolje kodove za popust i akcije. Pretraži aktualnu ponudu svoje omiljene marke ili baci oko na našu početnu stranicu i Kuponi – Top 20 selekciju promo kodova za najpopularnije popuste.

Kako web stranica funkcionira?

S više od 2000 kupona i 70 partnerskih trgovina na našoj stranici, puno je posla potrebno za pronalaženje najnovijih ponuda za naše korisnike. Naš tim svaki dan prikuplja nove ponude i učitava nove promo kodove, sezonske akcije i popuste. Osim toga, možeš se pretplatiti na naš newsletter i najbolje kupone dobiti direktno u svoj inbox. I sve to je potpuno besplatno! Uštediti novac i vrijeme bez da moraš išta učiniti ili registrirati se prilično je dobra stvar, ali u čemu je kvaka? Dobra vijest je da nema kvake. Kada upotrijebiš jedan od naših kodova za popust ili akciju, mi od trgovca dobivamo malu proviziju. Dakle, našu stranicu i sve ponude možeš koristiti bez ikakvih obveza!

Naši partneri

Surađujemo s različitim trgovcima i konstantno proširujemo svoja partnerstva. Neki od naših najpopularnijih partnerskih webshopova su ecipele.hr, eyerim, Emmezeta, MODIVO, Sensilab, Klarstein, factcool i Wolt. Potpuni popis aktivnih trgovina možeš pronaći klikom na "Trgovine" u izborniku. Osim u Hrvatskoj, putem Mega Kuponi portala možete pronaći i najbolje promo kodove u Sloveniji te najbolje online kupone u Srbiji.