Kako uštedjeti na kupnji školske opreme i odjeće? (2023)

Uz sve veći popis potrebne školske opreme i ostalog pribora, pripreme za novu školsku godinu mogu biti vrlo skupe. Ruksaci, knjige, likovni pribor, odjeća i obuća samo su neki od novih predmeta potrebnih školarcima, ali kako kupiti sve potrebno bez prevelikih troškova? Upravo to je moguće postići korištenjem kupona za popust i prigodnih Back to School akcija.

Foto: pexels.com

Velik broj hrvatskih online trgovina otkrio je prigodne jesenske kolekcije proizvoda i popuste na sve što bi učenicima moglo zatrebati. U nastavku možeš pronaći naše savjete i promo kodove za svaki od sljedećih kategorija proizvoda:

• Ruksaci i torbe
• Odjeća i obuća
• Likovni i pisaći pribor
• Informatički pribor

Ruksaci i torbe na akciji

Kupnja kvalitetnog ruksaka često je prvi korak u pripremi za početak školske godine, a osim kvalitete i cijene, stil i materijal također su bitni faktori u izboru odgovarajućeg ruksaka. Zahvaljujući brojnim online trgovinama koje trenutno nude online sniženja, neće ti biti teško naći upravo onakav ruksak kakav želiš.

Sinsay online trgovina nudi ruksake, pernice i ostalu školsku opremu uz odličan omjer cijene i kvalitete. U asortimanu su ruksaci raznih veličina za djevojčice i dječake, a oni najpovoljniji mogu se kupiti po cijeni od samo 10€! Osim toga, dodatne uštede moguće je postići korištenjem trenutno aktivnog Sinsay promo koda od -30% na školsku opremu i odjeću.

Ako si pak u potrazi za trendi ruksacima koji će savršeno izgledati i u šetnji ili na putovanju, pogledaj akcijsku ponudu Ecipele.hr online trgovine s ruksacima marki Guess, Tommy Hilfiger i Liu Jo. Korištenjem aktualnih akcija, možeš kupiti premium ruksak po znatno nižim cijenama!

Povoljna odjeća i obuća za školu

Kupnja odjeće i obuće za početak školske godine možda je i najlakša stavka na popisu za jesenski shopping, i to upravo zato što skoro svi modni webshopovi nude znatne popuste na ove proizvode. Tako je moguće birati između odjevnih predmeta za djecu po povoljnim cijenama, kakve primjerice nude Factcool i CCC online trgovine, ili dizajnerskih proizvoda dostupnih na Modivo web stranici. Sve kupone za popust na odjeću i obuću možeš naći na jednom mjestu na našem portalu i tako uštedjeti vrijeme i novac.

Foto: pexels.com

Likovni i pisaći pribor na popustu

Pri kupnji pisaćeg pribora, bilježnica i fascikli, ponekad je jeftinije kupiti pakiranje s više primjeraka umjesto jednog samostalnog artikla. Kupnjom na ovaj način moguće je dugoročno uštedjeti te kupljeni pribor koristiti tijekom tekuće, a možda čak i iduće školske godine.

Za kupnju ovih školskih potrepština, preporučujemo Mikronis webshop putem kojeg se u jednom potezu može kupiti gotova sva potrebna oprema. U ponudi su razne vrste olovki i markera, geometrijski pribor, likovni pribor te ruksaci, a trenutno je aktivan i promo kod za školski pribor.

Velik izbor likovnog pribora i opreme nudi i Artmie webshop specijaliziran za prodaju pribora za slikanje, crtanje i ručni rad. Osim materijala za školu, moguće je kupiti i kreativni pribor i igračke za djecu koje potiču razvoj kreativnosti kod djeteta. Artmie online trgovina također često nudi dnevne akcije na dio asortimana, a moguće je i ostvariti besplatnu dostavu kupnjom u iznosu preko 39€.

Promo kodovi za informatički pribor

Kupnja novog laptopa i drugog informatičkog pribora je često najveći trošak vezan uz početak školske godine. Zbog toga je još važnije proučiti razne opcije i naći najbolji omjer cijene i kvalitete potrebnih uređaja. Osim već spomenute Mikronis trgovine, informatičku opremu moguće je kupiti online po akcijskim cijenama u Emmezeti. U ponudi su Acer, HP i Lenovo laptopi, kao i miševi, tipkovnice i slušalice raznih marki i cjenovnog raspona.

Foto: pexels.com

Ako si u potrazi za mobitelom, tabletom ili zaštitnom opremom za mobilne uređaje, svidjet će ti se ponuda Top4Mobile.hr online trgovine. Trenutno je aktivan kupon do -20% popusta na zaštitne maske, stakla i držače za mobitele i tablete.

S ponudom kupona na svaku kategoriju spomenute školske opreme, nadamo se da su ti naše preporuke bile korisne te da ćeš uspjeti uštedjeti u ovogodišnjem opremanju za novu školsku godinu.

Ana Krce - Mega Kuponi
Kao Mega Kuponi urednica, svakodnveno pretražujem akcijske ponude i promo kodove hrvatskih online trgovina kako bih našim posjetiteljima pomogla uštedjeti pri online kupovini!