Politika transparentnosti

Na Mega Kuponi portalu (u daljnjem tekstu „Portal“), dostupnom na web adresi www.megakuponi.hr, cilj nam je pružiti potpunu transparentnost kad su u pitanju načini na koje zarađujemo novac, stvaramo i objavljujemo sadržaj te izbor proizvoda koje odabiremo istaknuti u sadržaju. Mega Kuponi Hrvatska pruža sav svoj sadržaj besplatno, uključujući kupone za popust i akcije, savjete za online kupnju i uslugu newslettera. Pritom naši kuponi i blog tekstovi mogu sadržavati partnerski sadržaj putem kojeg možemo zaraditi malu proviziju kako bismo pokrili troškova održavanja i razvoja naše web stranice. Dio naših prihoda ostvaruje se putem partnerskih poveznica. Kada korisnik/ica našeg portala klikne na partnersku poveznicu i obavi kupnju, mi možemo dobiti proviziju. Vaša podrška na ovaj način pomaže nam ulagati u stvaranje najboljeg mogućeg sadržaja. Također uključujemo prikazivanje display oglasa na nekim našim objavama ili u blog tekstovima, a ti oglasi mogu generirati prihod na temelju broja prikaza ili klikova. Budite sigurni da pažljivo proučavamo proizvode i usluge koje recenziramo i preporučujemo, a naši blog autori su stručnjaci u svom području te dobro poznaju razne proizvođače, pružatelje usluga i dostupne proizvode o kojima pišu u našoj blog sekciji. Više o načelima pri stvaranju sadržaja možete pročitati na poveznici Uredničke smjernice. Nadalje, naše partnerske poveznice nikada ne rezultiraju time da kupci plaćaju više za proizvod ili uslugu. Zapravo, u mnogim slučajevima, kupci koji obave kupnju putem poveznica na Mega Kuponi portalu mogu dobiti popust ili promotivnu ponudu od naše partnerske trgovine, što rezultira nižom cijenom proizvoda. Online trgovine plaćaju partnersku proviziju, a kupci pritom ne snose nikakav trošak. Usluge našeg Portala su kupcima sasvim besplatne, i možete ih koristiti neograničeno. Pritom je važno istaknuti da u svakom trenutku brinemo o Vašoj privatnosti te i sami možete odrediti želite li ili ne prihvatiti kolačiće. Više o tome možete saznati u našoj Politici privatnosti. Ako se prijavite na naš newsletter, Vašu email adresu pohranjujemo na siguran način i ne dijelimo ju s trećim stranama niti prodajemo. Portal nikad od korisnika neće tražiti nikakve osobne informacije, podatke o plaćanju niti ostale osjetljive podatke. Ako smatrate da ste dobili takav email ili da se netko predstavlja u naše ime i traži slične podatke, molimo Vas da nam to odmah prijavite na email adresu: report [@] megakuponi.hr.

Odricanje od odgovornosti o sadržaju Portala

Informacije koje pruža Portal na web stranici megakuponi.hr namijenjene su u isključivo informativne svrhe. Iako nastojimo prikazati što točnije i preciznije informacije, ne dajemo nikakvo jamstvo, izričito ili prešutno, u vezi s točnošću, adekvatnošću, valjanosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo koje informacije na Portalu. Ni u kakvim okolnostima nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje vrste nastale kao posljedica upotrebe Portala ili oslanjanja na bilo koje informacije pružene na portalu. Vaša upotreba Portala i oslanjanje na bilo koje informacije na Portalu isključivo je na vlastiti rizik. Stranica ne može ponuditi i ne sadrži profesionalne savjete. Informacije se pružaju isključivo u opće informativne i obrazovne svrhe i nisu zamjena za profesionalne savjete. Stoga, prije nego što poduzmete bilo kakve radnje na temelju takvih informacija, savjetujemo Vam da se konzultirate s odgovarajućim stručnjacima. Upotreba ili oslanjanje na bilo koje informacije sadržane na ovoj stranici isključivo je na vlastiti rizik.

Odricanje od odgovornosti za internet stranice treće strane

Stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice ili sadržaj koji pripada ili potječe od trećih strana. Takve vanjske poveznice nisu istražene, nadzirane ili provjerene u smislu točnosti, adekvatnosti, valjanosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti od strane nas. Ne jamčimo, ne podržavamo, ne garantiramo ili ne preuzimamo odgovornost za točnost ili pouzdanost bilo kojih informacija ponuđenih putem trećih stranica. Nećemo ni na koji način biti odgovorni za praćenje bilo koje transakcije između Vas i prodavača proizvoda ili usluga trećih strana. Korištenjem našeg Portala potvrđujete i slažete se da naš Portal nije odgovoran za dostupnost takvih vanjskih stranica ili resursa i nije odgovoran za sadržaj, usluge, proizvode ili druge materijale koji se nalaze ili su dostupni na tim stranicama. Ako odlučite pristupiti nekoj od stranica na koje vode poveznice s našeg Portala, činite to na vlastitu odgovornost.