Česta pitanja

Kako mogu iskoristiti kôd za popust?

Online kôd za popust iskorištavaš pri online kupnji u webshopu na način da ga uneseš u za to predviđeno mjesto u svojoj košarici s odabranim artiklima.

Gdje trebam upisati kôd za popust?

Kôd najčešće treba unijeti nakon odabira željenih proizvoda, a prije plaćanja. Točno mjesto unosa kôda razlikuje se od trgovine do trgovine. Najčešće se nalazi u košarici, a može biti označeno tekstom “Promo kod”, “Kod za popust”, “Kupon” i slično. Nakon točnog unosa kôda, popust se obračunava u košarici te možeš vidjeti postotak i(li) novčanu vrijednost uštede.

Zašto moj kôd za popust ne radi?

Uvijek ručno testiramo sve kodove prije nego što ih objavimo na stranici. Međutim, ponekad se rok trajanja kôda ili akcije može promijeniti, ili određeni proizvod može biti isključen iz asortimana na popustu.

Jesu li kodovi za popust besplatni za korištenje?

Da! Svim našim posjetiteljima donosimo promo kodove, akcije i popuste 100% besplatno. Nije potrebno registrirati se niti platiti za bilo koju od naših usluga. Nikada nećemo tražiti nikakve podatke o plaćanju od naših posjetitelja.

Što je popust na prvu kupnju?

Neki od naših partnera nude jednokratni popust kada se novi korisnik pretplati na njihov newsletter. U tom slučaju, u željenom webshopu prvo trebaš ispuniti njihov formular za prijavu na newsletter. Nakon toga, putem e-maila ćeš direktno od webshopa dobiti jedinstveni kôd za popust za svoju prvu narudžbu. Nije zagarantirano da će svaki webshop nuditi ovu opciju. Ukoliko neki od partnera ima aktivnu ovu opciju, mi ćemo to objaviti te u ponudi uvijek navesti da se radi o popustu na prvu kupnju.

Koja je razlika između kupona i akcije?

Kupon (kôd za popust ili promo kôd) je obično riječ (npr. SUMMER) ili niz znakova (npr. p6m59hr) koje možeš kopirati i primijeniti u košarici webshopa za ostvarenje popusta. Akcija (rasprodaja ili sniženje) ne uključuje nikakav kôd za unošenje u košarici, nego su artikli prikazani u webshopu već sniženi. Ova sniženja su obično sezonska sniženja ili promotivne akcije vezana za određenu prigodu, npr. Valentinovo ili ljetne akcije. U ovoj skupini ponuda možeš pronaći i sve popuste na prvu kupnju iz prethodnog pitanja.