Što je Temu i kako naći Temu kodove za popust?

Tko se još sjeća dana kada smo sve jeftino naručivali s eBay-a, a onda još čekali paket po mjesec-dva? Nakon toga je došao slavni AliExpress, a kad smo svi mislili da ne može jeftinije – na scenu je stupio Temu! Svi ga spominju, hvala niske cijene i brzu dostavu u Hrvatsku, po mrežama se dijele linkovi…ali što je u biti Temu i zašto je tako popularan?

U nastavku ćemo odgovoriti na ta pitanja, ali i objasniti kako kupovati još jeftinije s Temu kuponima za popust i trikovima za uštedu.

Što je Temu?

Temu je kineska online trgovina poput AliExpress-a na kojoj, kratko i jasno, možeš naći sve! Bez obzira na to trebaju li ti ukrasi za dom, posuđe, alat za vrt, gaming oprema, odjeća ili sunčane naočale, Temu ima sve to u svom neizmjernom asortimanu. Dovoljno je posjetiti Temu stranicu i pregledati popis kategorija da nađeš točno ono što ti treba. Ako ne znaš koja kategorija bi bila najbolja, web stranicu možeš i jednostavno pretraživati.

Odnedavno postoji i hrvatska verzija Temu stranice za još lakšu kupovinu i izbor proizvoda te plaćanje. Dovoljno je otvoriti njihovu stranicu i započeti pretraživanje, a na vrhu možeš odmah vidjeti i trenutno popularne proizvode ("Best Sellers" sekcija), kao i prigodne akcije poput top proizvoda za Valentinovo.

Foto: pexels.com

Kako kupovati i najlakše uštedjeti preko Temu-a?

Osim što su Temu proizvodi sami po sebi jeftini, postoji i nekoliko dodatnih načina za uštedu pri kupovini. Pritom najviše mogu profitirati novi korisnici, odnosno oni koji još uvijek nemaju Temu aplikaciju i korisnički račun. Iako je kupovina moguća i putem njihove web stranice, Temu aplikacija je preporučljivija upravo zbog ušteda i kupona koje svaki novi korisnik aplikacije dobije pri registraciji.

Ako skineš aplikaciju i registriraš se putem našeg Temu linka, dobit ćeš kupone za prvi shopping u ukupnoj vrijednosti od 100€. A ako uz to i iskoristiš Temu kod za popust, ostvarit ćeš dodatnih 30% popusta na narudžbu. Osim toga, dostava u Hrvatsku je skoro uvijek besplatna, a posebno ako naručuješ više proizvoda zajedno.

Kakva su Temu iskustva?

Svi znamo da je Temu nov webshop na našem tržištu, i sigurno se i ti logično pitaš "Je li Temu pouzdan?" i "Mogu li sigurno kupovati preko Temu-a?" Odgovor je - da! Temu je pouzdana kompanija koja garantira zadovoljstvo kupaca, kvalitetu proizvoda i dostave narudžbi. Naš Mega Kuponi tim je i sam testirao kupovinu preko web-a i aplikacije, te smo zadovoljni kupljenim predmetima kao i popustima!

Ali, ne moraš nam vjerovati na riječ! Na Temu stranici jasno su naznačeni uvjeti prodaje i dostave, kao i postupak besplatnog povrata proizvoda (za prvi povrat). Osim toga, Temu ima poseban program zaštite kupaca (eng. Temu Purchase Protection Program) koji garantira povrat tvog novca ako primljeni predmeti ne odgovaraju opisu ili fotografijama u njihovoj ponudi, ako su stigli oštećeni, ako znatno kasne ili ako ti nikad nisu dostavljeni. Zahvaljujući tome, ne moraš se pitati što će biti s tvojim novcem ako nikad ne primiš paket, već je dovoljno putem chata kontaktirati Temu korisničku službu i dobit ćeš brz povrat plaćenog novca.

Ako te i dalje zanimaju Temu recenzije i želiš se dodatno uvjeriti u pozitivna iskustva Temu kupovine, dovoljno je brzo pogledati Facebook grupe za kupovinu ili jedan od brojnih TikTok videa s recenzijama i detaljnim opisom kupljenih proizvoda.

Foto: pexels.com

Temu prilagodba cijene i povrat novca

Dodatna pogodnost Temu kupovine je i to što u nekim slučajevima imaš pravo na povrat novca ako tvojim proizvodima padne cijene nakon narudžbe. Kako to točno funkcionira? Recimo da danas naručiš ukras kojem je cijena 6€. Nakon dva tjedna, kada je tvoja narudžba već stigla, primjećuješ da taj isti ukras sada košta samo 4€ u Temu aplikaciji. U tom slučaju, imaš pravo tražiti prilagodbu cijene, odnosno 2€ razlike u cijeni možeš dobiti natrag. Cijeli postupak možeš brzo pokrenuti unutar svog korisničkog profila kada klikneš na proizvod kojem se cijena promijenila.

Koje su dostupne metode plaćanja u Temu aplikaciji?

Temu podržava sve popularne načine plaćanje, uključujući PayPal, debitne i kreditne kartice, Apple Pay i Google Pay. Na tebi je da odlučiš koja metoda ti najviše odgovara, a Temu garantira sigurno plaćanje i privatnost tvojih podataka o plaćanju. Za više informacija o mogućnostima plaćanja, savjetujemo ti da uvijek pogledaš službene informacije na Temu stranici ili u aplikaciji.

Dijeljenje Temu linka s prijateljima

Osim same uštede, Temu svim korisnicima nudi i priliku da dodatno zarade. Sve što trebaš učiniti je svoj Temu link, koji ćeš naći u svom profilu, podijeliti s obitelji i prijateljima. Na taj način zaradit ćeš određen iznos ako tvoji prijatelji skinu aplikaciju, registriraju se ili obave kupnju preko Temu-a. Tako zarađen novac možeš lako sebi isplatiti putem PayPal-a, a zatim ga iskoristiti za daljnji shopping ili ga prebaciti na svoj račun u banci.

Ukratko – ne gubi vrijeme razmišljajući zašto svi pričaju o Temu-u, uvjeri se za sebe zašto je aplikacija novi hit i odlična prilika za povoljan online shopping!

Ana Krce - Mega Kuponi
Kao Mega Kuponi urednica, svakodnveno pretražujem akcijske ponude i promo kodove hrvatskih online trgovina kako bih našim posjetiteljima pomogla uštedjeti pri online kupovini!