Što pokloniti prijateljici za rođendan? Top ideje i kuponi za uštedu

Rođendan tvoje prijateljice je iza ugla, a ti još uvijek nisi pronašla idealan poklon? Neovisno o tome tražiš li nešto za "sutra" ili pak imaš vremena razmisliti o različitim idejama, u nastavku ti donosimo nekoliko zanimljivih prijedloga, zajedno s odličnim popustima na njih, među kojima ćeš sigurno pronaći nešto što će ti se svidjeti, a tvoju prijateljicu razveseliti. Stoga, krenimo!

Koliki ti je budžet?

Prvo i osnovno što trebaš znati prije nego što kreneš u traženje najboljeg poklona jest s koliko novca raspolažeš. I ne, nemoj misliti da trebaš potrošiti stotine eura kako bi tvoja prijateljica bila oduševljena poklonom – u većini je slučajeva važnije pronaći ono što će joj se posebno svidjeti, a manje je važno koliko si to platila. (A ako ti je budžet zaista ograničen, na kraju ćeš pronaći vrlo povoljnu ideju koja bi ti se mogla posebno svidjeti.)

Odjevni predmet ili modni dodatak

U slučaju da je tvoja prijateljica ljubiteljica najnovijih modnih trendova, tada ne možeš pogriješiti s prekrasnom torbicom, haljinom ili pak komadom nakita. Naravno, prije nego što kreneš u odabir konkretnog predmeta, pokušaj od nje saznati što joj se posebno sviđa ili želi li pak nešto konkretno (i provjeri koju veličinu nosi!). Nakon toga, baci oko na Modivo ili Answear kodove za popust i sigurno ćeš u bogatoj ponudi pronaći nešto što će joj idealno odgovarati, a ti ćeš pritom ostati unutar svog budžeta!

Foto: pexels.com

Sitnica za dom

Vjerojatno je mala mogućnost da ćeš joj kupiti novi tepih ili ormar (no, ako vas se više uskladi, možda je i tako nešto izvedivo), ali nova noćna svjetiljka, moderna vaza ili pak bokal za posluživanje vina su vrlo zanimljivi pokloni, pogotovo u situacijama kada tek oprema svoj dom. Sve ovo, ali i drugu opremu za dom možeš nabaviti uz odgovarajuće Sinsay kupone s kojima ćeš uštedjeti, i sigurno ćeš vidjeti puno zanimljivih sitnica koje bi mogle biti odličan i povoljan poklon za rođendan. Ako si se, na primjer, odlučila za vazu, pokloni ju s prekrasnim buketom cvijeća.

Tehnološki dodaci - zašto ne?

Ako je pak tvoja prijateljica zaljubljenica u tehnologiju, zašto ne bi pogledala Mikronis ponudu? Možda joj trebaju nove cool bežične slušalice ili pak uljni difuzor u koji će moći staviti svoje omiljeno eterično ulje. A možda nađeš i neki gadget koji već neko vrijeme traži ili pak neku tehnološku novinu za koju još ni ona nije čula.

Kozmetika je uvijek dobra ideja

Neovisno o tome je li tvojoj prijateljici skincare više od hobija ili ne, kozmetički su proizvodi uvijek dobra ideja za poklon za rođendan. Ako točno znaš koje proizvode koristi, tada nadopuni njezinu postojeću kolekciju, a ako nisi sigurna, pogledaj što nudi Notino i možda pronađeš nešto što bi joj moglo idealno odgovarati. U slučaju pak da joj želiš kupiti neki kozmetički proizvod, ali se nikako ne možeš odlučiti koji, bogate kupke su uvijek odlična ideja. Naime, kupka će ju sigurno potaknuti da odvoji više vremena za sebe, a to je poklon koji svi posebno cijene.

Nešto za zdravlje

Neki ljudi donose novogodišnje odluke, drugi pak rođendanske. Možda je tvoja prijateljica za svoj rođendan odlučila posvetiti više brige svojem zdravlju, a na tebi je da tu njezinu odluku podržiš. Ako misliš da poklon od listova blitve nije pravi rođendanski poklon za nju, možda da joj pokloniš vitamine i minerale ili neki drugi dodatak prehrani koji će biti usklađen s njezinim novim odlukama. Sve to, i više, možeš povoljno kupiti u raznim domaćim webshopovima uz naše kupone za zdrave dodatke prehrani. Time ćeš joj pokazati kako podržavaš njezinu odluku da se više posveti svojem zdravlju.

Poklon-bon – spas u zadnji čas

Ako si pretrpana svakodnevnim obavezama i jednostavno si zaboravila da sutra tvoja prijateljica ima rođendan, tada joj pokloni darovnu karticu. Pronađi njezinu omiljenu trgovinu i kupi joj poklon-bon. Ovako ćeš joj pokazati da ti je stalno do nje jer si odabrala njezinu omiljenu online trgovinu, a s druge strane, to je nešto što možeš nabaviti doslovno u posljednji tren jer brojne trgovine imaju mogućnost kupovine poklon-bona preko interneta, zahvaljujući čemu se nećeš na proslavi naći praznih ruku.

Foto: pexels.com

Bonus prijedlog – organiziraj rođendansku proslavu iznenađenja

Na kraju, ako ti se ove ideje za poklon za prijateljicu nisu svidjele ili trenutačno nemaš baš prevelik budžet na raspolaganju, a tražiš povoljan poklon za rođendan, tada ti predlažemo da za nju organiziraš posebno druženje ili pak piknik koji će joj ostati u nezaboravnom sjećanju. Ako nisi previše vješta u pripremi jela, naruči njenu omiljenu hranu uz Wolt kodove i iznenadi ju: pozovi društvo i nju kod sebe i provedite cijelu večer u zabavi i dobrom druženju!

U slučaju pak da si spremna uložiti malo više truda i vremena, dostavljenu hranu spakiraj u torbu i organiziraj piknik – to je nešto što sigurno neće nikada zaboraviti! Ako se uspiješ organizirati s drugim prijateljima ili čak cijelim društvom, neka svatko nešto donese: hranu, piće, tortu, ukrase i možeš biti sigurna da će to biti rođendanska proslava o kojoj će se dugo pričati i koju će pamtiti cijeli život. No, imaj na umu da će vam jedna stvar biti posebno teška – pobrinuti se da to bude pravo iznenađenje i da ništa ne sazna do posljednjeg trenutka!

Tanja Brajša - Mega Kuponi
Zaljubljenica u šume i planine. Voli zanimljve knjige i povijesne činjenice koje se ne mogu pronaći u školskim udžbenicima. Osim što uživa u traženju jestivih gljiva poput vrganja i lisičarki, posebno ju veseli kada pronađe aktraktivne popuste te odlične ponude. (I iskoristi ih!)