Božićni ukrasi na popustu - kako ukrasiti dom za manje od 40 eura?

Božićni blagdani su svima najdraži dio godine. Šetnja po adventu, kobasice i kuhano vino na kućicama u nama bude neki poseban osjećaj. No, taj osjećaj ne mora biti rezerviran samo za grad koji svijetli od božićnih ukrasa! Uz prave dekoracije, najljepši advent će biti upravo u tvom domu, a božićna idila će postati tvoja svakodnevica. A ako već sad razmišljaš o tome hoćeš li cijelu plaću potrošiti na božićne ukrase, nemaš brige – mi ćemo se pobrinuti za tebe!

Ne znaš odakle početi? Dopusti da ti pomognem:

  • Najbolji izbor božićnih lampica i svijeća: Sinsay
  • Sve dekoracije koje ti trebaju na jednom mjestu: Temu
  • Božićno posuđe koje ne smiješ zaobići: Answear
  • Najveći izbor božićnih posteljina: Astratex

Osvijetli svoj dom uz dekoracije iz Sinsaya

Prvo što trebaš znati o meni je da ne postoji nitko na svijetu tko voli Božić više od mene, a samim time ni nitko tko se više veseli božićnom uređenju doma od mene (moje dekoracije su postavljene već od 1.11. – ups). Zato mi možeš vjerovati kad ti kažem da je najvažniji dio kod kićenja odabrati dobre božićne lampice i ostale svjetleće dekoracije. Trgovina koja me svake godine oduševi svojim izborom lampica je definitivno Sinsay, a ono što će te ugodno iznenaditi su i povoljne cijene zbog kojih Sinsay zaslužuje svaku pohvalu!

Sve iz njihovog asortimana mi je pun pogodak, no ovdje ću izdvojiti svoja dva favorita. Prvi su ove božićne LED lampice od samo 3 EUR koje će svako uređenje dignuti na višu razinu! Pogledaj ih samo, praktički te mole da ih dodaš u košaricu. LED čovječuljak od đumbira je također izvrstan odabir za svačiji dom. Uklopit će se u bilo koju prostoriju, bilo da je riječ o blagovaonici, spavaćoj sobi ili hodniku!

Foto: pexels.com

Temu – najveći izbor božićnih ukrasa po najpovoljnijim cijenama

Ako želiš pronaći sve što ti treba za urediti dom na jednom mjestu – onda je Temu prava trgovina za tebe. Na njihovoj stranici ćeš pronaći sve što ti padne na pamet i to po ultra pristupačnim cijenama! Bez obzira tražiš li kuglice za božićno drvce, slike, svijeće, posteljinu ili nešto drugo, Temu te neće razočarati.

U Temu božićnom asortimanu možeš pronaći adventske zvijezde, plakate sa snjegovićima i drugim zimskim motivima, razne lampice i ukrase za jelku, stol, ali i vanjske prostore i okućnicu. A najbolje od svega je što s našim Temu kuponom sve ovo možeš naručiti do 50% jeftnije!

Sve je ukusnije uz božićno posuđe

Kod blagdanskog uređenja nipošto ne treba zanemariti božićno posuđe. Vjeruj mi – čaj od cimeta i jabuke će biti još ukusniji kad ga piješ iz božićne šalice, a onaj keksić o kojem razmišljaš cijeli dan će biti najslađi kad ga izvadiš iz božićne kutije za kekse! Ako se pitaš gdje nabaviti ove proizvode, Answear nudi izbor koji će te oduševiti.

Za sve one koji obožavaju šalice, ovaj set s božićnim uzorcima je pun pogodak, a što ga čini još privlačnijim – trenutno je na popustu! Okupi cijelu obitelj u dnevnom boravku, upali neki film i uživaj u vrućoj čokoladi iz ovih šalica. Ako se bojiš da će šalice biti usamljene, spoji ih sa setom božićnih tanjura koji će svaki obrok učiniti boljim. A s obzirom na to da svaki obrok zaslužuje desert, nemoj preskočiti ni kutiju za kekse s božićnim motivima koja se također nalazi u Answear asortimanu.

Foto: pexels.com

Božićna posteljina za najslađe snove

Advent ne miruje ni preko noći, što znači samo jedno – kupi si božićnu posteljinu! Astratex ima odlične modele, a moj favorit je ova posteljina od flanela s preslatkim uzorkom. Uvuci se u krevet i sanjaj božićne snove! A kad se ujutro probudiš i premjestiš na kauč – pobrini se da si i tu okružena božićnim motivima. Astratex također nudi prigodne navlake za ukrasne jastuke koje će oduševit svakog gosta koji prijeđe preko tvojih vrata! I na kraju, kad se ustaneš i s kauča kako bi pojela doručak, neka te na stolu dočeka nadstolnjak koji će tvom stolu dati božićno ruho!

Okiti svoj dom da što prije uživaš u božićnoj atmosferi

Blagdani bez božićnih dekoracija jednostavno nemaju smisla. Zato, naruči sve što ti je potrebno i okiti svoj dom kako bi što prije mogla uživati u božićnoj atmosferi! Uz naše kodove za popust, tvoj dom će izgledati kao selo djeda božićnjaka, a tvoj novčanik neće puno izgubiti na kilaži! Također, ne zaboravi baciti pogled na našu stranicu sa svim božićnim popustima koja će ti još više olakšati potragu za savršenim dekoracijama za tvoj dom.

Petra Križanac - Mega Kuponi

Rođena sam kao zaljubljenik u riječi i priče, a moj put me doveo do titule magistrice novinarstva. Tijekom godina, strast prema čitanju i pisanju postala je moj životni vodič. Svaka stranica knjige i svaki novinski članak su za mene avantura u svijetu ideja i informacija.

Pisanje je moj način izražavanja, način na koji prenosim svoje misli i osjećaje svijetu. Uživam kad istražujem nove teme, a volim vjerovati da svojim riječima inspiriram i informiram druge.

No, moja strast ne završava samo na papiru. Putovanja su mi druga velika ljubav. Volim istraživati različite kulture, okuse i prirodne ljepote svijeta, te na taj način širiti svoje horizonte. Putovanje kroz život je nevjerojatno putovanje i s nestrpljenjem iščekujem gdje će me sljedeći koraci odvesti.