Božićni pokloni: kada početi kupovinu i gdje pronaći najveće uštede?

Postoji li ijedan blagdan koji toliko zagrije srce i popravlja raspoloženje kao što to čini Božić? Ovo vrijeme budi neki poseban osjećaj u nama, a kako bi razdoblje cimet rolica, kuhanog vina i božićnih pjesama bilo još bolje – ovo doba donosi i posebne božićne popuste koji nam omogućuju da obradujemo svoje najmilije bez narušavanja proračuna. Pripremi svoju karticu jer je veće počela sezona popusta!

Da ti olakšamo, pripremili smo posebnu stranicu Božićni popusti 2023 gdje ćeš pronaći sve božićne kodove i popuste na jednom mjestu. Smatraj to našim božićnom poklonom! A ako se dvoumiš oko toga što pokloniti svojim najmilijima – ne očajavaj – donosimo ti ideje u nastavku.

Temu - najniže cijene i najveći izbor proizvoda

Ako još uvijek ne koristiš Temu aplikaciju, zaista ne znamo što čekaš! Temu ima toliki izbor proizvoda, da doslovno možeš pronaći sve što ti padne na pamet. Najbolje od svega je što su im cijene i više nego pristupačne, a ako iskoristiš i naš Temu kupon – praktički ćeš pola stvari dobiti besplatno. Temu je pravo blago za sve koji traže božićne poklone po povoljnim cijenama, i definitivno jedan od top izbora ove godine!

Bilo da je riječ o igračkama za djecu, društvenim igrama, odjeći, modnim dodacima, kuhinjskim pomagalima ili bilo čemu drugom – Temu je pravo mjesto za božićni shopping. Da ti olakšamo, izdvojili smo nekoliko proizvoda koji bi činili odličan božićni poklon.

Slika govori više od tisuću riječi, a baš ova slika je savršen poklon za tvog partnera u piću – priznaj, i ti imaš jednog takvog. Slika je dovoljno jednostavna da ide na svaki zid, a opet krije poruku koja čini ovaj poklon osobnim i preslatkim

Foto: pexels.com

Misliš li se što pokloniti svojoj boljoj polovici? Samo smireno, i za to smo se pobrinuli. Ove kartice za parove su pravi pogodak! Kad s nekim provodiš puno vremena, često vam ponestane originalnih ideja za spojeve i druženja, a ove kartice tada dolaze kao spas. Tebe i tvoju srodnu dušu čeka uzbudljivih par dejtova – zahvali nam poslije!

Ako u životu imaš osobu koja je zaljubljenik u knjige, onda je ova vaza u obliku knjige stvorena za nju! Da meni netko pokloni ovo, voljela bih tu osobu do kraja života (čujete li me, prijatelji moji?).

Genijalni pokloni za djecu

Svi uživaju kad dobiju poklone, no nitko se njima ne veseli kao djeca. Zato, razmazi tog mališana koji ima posebno mjesto u tvom srcu s ovim zabavnim poklonima s Horizont Shopa koji trenutno ima akciju do 30% na dječje igračke!

Dvostrana ploča za crtanje je idealan poklon za male kreativce. Jedna strana je predviđena za pisanje kredom, a druga za pisanje flomasterom pa će se klinci satima zabavljati pred pločom – a roditelji će dobiti veoma poželjan predah!

Ovaj rotirajući projektor za djecu će izazvati oduševljenje cijele obitelji. Kako i ne bi, kad ima sposobnost od jedne prostorije učiniti pravu malu galaksiju. Iako je predviđeno za djecu, uopće se ne bih bunila kada bi i ja dobila ovaj projektor, pa postoji li netko tko ne želi zaspati uz prizor zvijezda na svom stropu?!

Još jedan poklon koji će uveseliti svakog mališana je ovaj karaoke mikrofon sa zvučnikom. Ovaj je poklon jako zabavan, a možda baš zbog njega taj klinac shvati da je rođen za pozornicu! Ipak, za dobrobit cijele obitelji, ne bi bilo loše da uz ovaj poklon kupite i par čepića za uši…

Božićni džemper – poklon koji uvijek oduševljava

Kad ostaneš bez ideja za originalne božićne poklone – onda je božićni džemper pravo rješenje! Bez obzira koliko sam puta primila ovaj poklon, svaki put sam bila presretna. Neki bi rekli da je klišej – ja bih rekla da je klasik. Zamisli samo, advent je, a ti si na kućicama u toplom božićnom džemperu i s čašom kuhanog vina u ruci – savršeno, zar ne? Ako nećeš nekome drugome, onda to pokloni sama sebi, ja sigurno hoću.

Ukoliko ne znaš gdje tražiti, tu smo da ti pomognemo. Ako tražiš džemper za neku mušku osobu u svom životu, ovaj Factcool model je pun pogodak! Ako iskoristiš i Factcool kupon s naše stranice, ovu kupnju nećeš ni osjetiti!

Ako ipak tražiš ženski model, onda ti preporučujem da baciš pogled na House online trgovinu, gdje ćeš pronaći ovaj topli bijeli džemper s božićnim motivima. Osim što je prekrasan, pobrinut će se za to da ti bude toplo i u najhladnijim uvjetima!

Imaš mališana kojeg želiš obući u božićne motive? Bez frke, i za njega postoji preslatki dječji džemper, a možeš ga pronaći u Sinsay online trgovini.

Foto: pexels.com

Modivo – modni raj za svaku priliku

Jesi li fan klasičnih poklona, kao što su nakit, torbe, novčanici, odjeća i šalovi? Uz to voliš birati dizajnerske proizvode po povoljnim cijenama? Onda je Modivo trgovina za tebe! Njihov širok asortiman proizvoda garantira da nećeš ostati prazne košarice te da tvoji voljeni neće ostati bez poklona. Iako mi je osobno svaki proizvod na toj stranici na listi želja, kada bih trebala izdvojiti jednu stvar kao idealan poklon za mamu, sestru ili prijateljicu – onda bih odabrala ovu Guess torbu. Ide savršeno uz svaku kombinaciju, mamac je za komplimente, a najbolje od svega – trenutno je na popustu! Ne znam što još čekaš.

Sada sam ti izdvojila neke svoje favorite, no ako ti ništa od toga ne odgovara, ne brini! Na našoj stranici ćeš pronaći hrpu trgovina koje nude odlične popuste i uštede pa ti obećavam da ćeš pronaći ono što tražiš, a uz to ostati unutar svog budžeta. Kada slušaš nas – shopping i ušteda uvijek idu jedno uz drugo.

Petra Križanac - Mega Kuponi

Rođena sam kao zaljubljenik u riječi i priče, a moj put me doveo do titule magistrice novinarstva. Tijekom godina, strast prema čitanju i pisanju postala je moj životni vodič. Svaka stranica knjige i svaki novinski članak su za mene avantura u svijetu ideja i informacija.

Pisanje je moj način izražavanja, način na koji prenosim svoje misli i osjećaje svijetu. Uživam kad istražujem nove teme, a volim vjerovati da svojim riječima inspiriram i informiram druge.

No, moja strast ne završava samo na papiru. Putovanja su mi druga velika ljubav. Volim istraživati različite kulture, okuse i prirodne ljepote svijeta, te na taj način širiti svoje horizonte. Putovanje kroz život je nevjerojatno putovanje i s nestrpljenjem iščekujem gdje će me sljedeći koraci odvesti.