Petra Križanac

Magistrica novinarstva s bogatim iskustvom u svijetu medija i komunikacija. Njezina strast prema riječima i pisanju vodila ju je kroz život ispunjen izazovima i uspjesima.

Rođena je u malom gradu, gdje je već u ranoj mladosti pokazala izvanredan interes za čitanjem. Njezini roditelji su je podržavali u tom interesu, omogućivši joj pristup brojnim knjigama koje će obogatiti njezin um i oblikovati njezinu budućnost. U školi je briljirala u jezicima i književnosti, najavljujući svoju buduću karijeru u novinarstvu.

Nakon završetka srednje škole, upisala je fakultet, gdje je stekla titulu magistrice novinarstva te tako ostvarila svoj djetinji san. Iskorištavala je svaku priliku za pisanje i stjecanje iskustva, pa su tako njezini članci bili objavljeni u studentskim novinama Global gdje je pisala o lifestyle i shopping temama, portalu studentski.hr gdje je pisala o najranjivijim skupinama u društvu, te na portalu Večernjeg lista gdje je tijekom studentske prakse pisala o nacionalnim, ali i globalnim vijestima.

Osim toga, velika je zaljubljenica u modu i šoping. Njezin osobni stil odražava njezinu kreativnost i smisao za estetiku. Njezina garderoba je mješavina klasičnih komada i trendova, a oko nje se uvijek nalazi barem nekoliko knjiga koje trenutačno čita.

Kada je otkrila čaroliju online šopinga, to je bio savršen spoj njezinih strasti prema modi i pisanju. Online šoping joj je omogućio da istražuje različite modne brendove i pronalazi jedinstvene komade iz udobnosti svog doma. Nije mogla odoljeti čarima online kupovine i uvijek je bila u potrazi za posebnim ponudama i kuponima kako bi uštedjela novac.

Neumorno prati modne trendove, istražuje nove brendove i dijeli svoje spoznaje s ostalima, dok istovremeno pronalazi nevjerojatne prilike za uštedu putem online šopinga.

Obitelj i prijatelji su najvažniji dio njezinog života, a bez njih ne bi bila osoba koja je danas. Njihova podrška i ljubav su neizmjerne te je upravo oni nadahnjuju i motiviraju u svemu što radi.

Kada ne piše i ne šopingira, uživa u pečenju kolača. Njezina ljubav prema kuhanju i slasticama omogućila joj je kreiranje nevjerojatnih delicija koje dijeli sa svojim najbližima, a kada osjeti miris domaćih kolača kako se širi kućom – zaboravi na sve svoje brige.

Kroz sve svoje strasti i interese, uvijek je ostala vjerna svojoj prvoj ljubavi - riječima. Njezin put od dječje zaljubljenosti u knjige do uspješne karijere u novinarstvu priča je o strasti, predanosti i ustrajnosti.

Članci autora ⁨Petra Križanac⁩


MegaKuponi Newsletter

Pretplatnici na naš newsletter primaju najbolje kupone i akcije izravno u svoj inbox.

Prijavi se za najveću uštedu!
Ručno testirano 100% besplatno Odjava moguća bilokad